Sänk elkostnaden och få mer pengar till litteraturen

Sänk elkostnaden och få mer pengar till litteraturen

Idag är elräkningen på nästan alla svenskars läppar. Det är stressigt och jobbigt att behöva tänka på elräkningar och problem i världen. Då är det skönt att bara få sätta sig med en bok och förflyttas till en annan verklighet. För att verkligen kunna njuta är det smart att ha ett riktigt billigt elavtal.

Skaffa billigaste elavtalet

Du kan bokstavligen spara tusenlappar om året med rätt elavtal. Varför lägga pengar på värme, när du kan lägga dem på bra böcker, skapa en skön läshörna eller för att få mer tid att skriva? Ett bra bolag att satsa på är Tibber.com/se/, som hjälper dig att minska dina energikostnader rejält. Har du elbil kan du rent av smartladda bilen, så att den bara laddar när det är som billigast. Bil eller inte, så använder du deras app som hjälper dig att spara på elen. Gå in på Tibber.com/se/ och spara tusenlappar om året.

Mer pengar till litteratur

Att läsa är på sätt och vis en riktigt billig hobby, eller snarare livsstil. Men många av oss som älskar att läsa tycker också om att skriva. Genom att spara in pengar på elen får du råd att köpa fler böcker, och du kan även investera i bra skrivarkurser. Eller varför inte använda tusenlapparna för att åka på en riktigt skön litteraturresa, ensam eller tillsammans med vänner som också älskar böcker? Ta flyget till London och läsa deckare som utspelar sig där. Få vakna upp på morgonen, lägga en riktigt bra bok i väskan och sedan hitta ett mysigt kafé. Sitta och läsa och njuta av Londonlivet. Eller någon annan stad som du verkligen gillar.

Du kan också investera dina pengar i en riktigt skön läshörna. Tänk dig att ha en mysig hörna där du kan krypa upp med en bok. Köp en fåtölj med fotpall. En sådan där riktigt härligt skön fåtölj att sitta i. Bredvid fåtöljen ställer du ett litet bord till din tekopp och boken som du läser för tillfället. Skaffa en bra läslampa och sätt upp planscher med favoritcitat från dina böcker. Ett härligt ställe att drömma sig bort, när omvärlden känns osäker, med höga energikostnader och andra oroligheter.