Böcker om renovering

Böcker om renovering

De senaste åren har allt fler fått ett intresse av att renovera på egen hand. Men för att kunna renovera på egen hand är det bra om du har en del kunskap om renovering. Kunskap är något du kan få genom att bland annat läsa böcker och i det här inlägget tänkte vi ge dig några tips på böcker som handlar om renovering. Men ibland kan man behöva ta hjälp med delar av renoveringen. Till exempel kan det vara värt att anlita en målare. För att hitta en målare i din närhet söker du efter måleri + Stockholm i din sökmotor för att se exempel på några firmor i Stockholm. Med det sagt är det dags att vi går in på boktipsen.

Stora boken för hemmafixaren

Om det är en bok du ska köpa för att få veta allt som rör hemmafix så är det denna du ska satsa på. I boken Stora boken för hemmafixaren, som är skriven av Karin Hedin Röös och Daniel Röös, får du massor av bra tips på hur du renoverar och fixar ditt hem.

Så renoveras torp & gårdar

Är det ett torp eller en gård du ska renovera är det den här boken du ska läsa. Boken Så renoveras torp & gårdar är skriven av en rad författare: Göran Söderström, Elisabet Stavenow-Hidemark, Axel Unnerbäck och Ove Hidemark som i boken ger dig massor av bra tips på vad som kan vara bra att tänka på när du ska renovera ett äldre torp eller en gård.

Det kan inte mer än rasa

Det kan inte mer än rasa : konsten att äga ett lantställe är en bok som är skriven av författarna Michael Westlund och Daniel Österhof som för omkring fem år sedan köpte ett gammalt lantställe i Jämtland som de tillsammans renoverade utan en stor summa pengar och kunskaper kring renovering. I boken delar de med sig av värdefulla tips.