Utländska bestsellers

Utländska bestsellers

I den här delen går vi igenom några böcker som är skrivna av utländska författare som sålt bäst det senaste året. Här är några av årets mest sålda böcker av utländska författare:

Where the Crawdads Sing av Delia Owens

En av de mest sålda och lästa böckerna det senaste året är where the crawdads sing av Delia Owens. Boken är en roman som utspelar sig i en liten ord vid North Carolinas kust där vi får följa en tjej som byborna alltid har sett ned på och spridit rykten om.

The silent patient av Alex Michaelides

The silent pateint är en thriller av Alex Alex Michaelides där vi får följa en psykolog vars patient är en kvinna som misshandlat sin man och i boken vill psykologen ta reda på motiven bakom.

A promised land av Barack Obama

A promised land är den före detta presidentens Barack Obamas memoar om hans politiska liv, familjeliv och allt om hans första tid som president.

The midnight library av Matt Haig

Ett annat exempel på en bok som sålt bra sedan den utkom 2020 år the midnight library av Matt Haig. I boken får vi följa huvudpersonen Nora som bestämt sig för att ta sitt liv. Men mellan livet och döden finns ett bibliotek där böckerna är alternativa liv.