Skriv din bok på ett coworkingställe

Skriv din bok på ett coworkingställe

Drömmer du om att bli författare och ge ut en egen bok men inte får den ro du behöver för att få ett bra skrivflow där hemma? Då kan det vara en bra idé för dig att överväga att skriva din bok på en annan plats. Det kan till exempel bara bra att kolla in ett coworkingställe vilket är det du kan läsa mer om här nedan.

Hitta en flexibel arbetsplats

Om du vill hyra ett kontor i ett kontorslandskap kan du kolla in Helio som erbjuder coworking, kontor och möteslokaler runt om i hela Sverige. Helio har specialiserat sig på att fixa lokaler med kontorshotell och konferensrum. Deras lokaler är fräscha, öppna och inspirerar till arbete. För den som inte har koll på vad ett kontorshotell är för något kan vi kort berätta att ett kontorshotell är som ett vanligt kontor, men skillnaden är att alla som är där jobbar med olika saker och har själva hyrt sin kontorsplats. Det kan vara allt från frilansare till egenföretagare såväl som författare. Att hyra in sig på ett kontorshotell är ett bra sätt att knyta nya kontakter och du kan starta en bokklubb eller låta någon av dina nya ”kollegor” provläsa ditt manus.

Det finns flera olika typer av kontorsplatser att hyra. Du kan hyra en plats vid ett skrivbord i ett kontorslandskap. Men det finns även möjlighet att hyra ett eget kontor, alltså att ha ett eget rum. Oavsett vad som passar dig bäst så kommer du kunna hitta ett kontor att hyra. Helio finns på flera platser runt om i Stockholm. Om du bor i Skåne, närmare bestämt i Malmö så finns det också där. På deras hemsida kan du läsa mer om deras verksamhet och läsa mer om deras olika medlemskap.